☎ 0598-42 18 16

Hoofdweg 83, 9621 AD SLOCHTEREN

DTF: Directe Toegang Fysiotherapie


Wat betekent dat voor u?

Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.

Dat heeft voordelen. Zo komt u 'direct' bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer 'direct' kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wanneer u wel behandeld kunt worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of één van zijn collega's, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.

www.fysiotherapie.nl

Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen: telefonisch via 0598-421816 of via email info@fmtslochteren.nl

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing van een huisarts of consultatiebureauarts nodig.


© F.M.T. de Woldstreek, 2017.

Top